Motormännen * Ragnar Atari * Miss Cmy

Tid: 20.00 Inträde: 100kr

Motormännen * Ragnar Atari * Miss Cmy

Summerwurst presenterar en kväll fullproppad med högkvalitativ techno.

LIVE PÅ SCEN

MOTORMÄNNEN [Lamour Records, Zeon Light]

Som egenhändigt ansvariga för musikstilen informationstechno har Motormännen gjort sig kända för att blanda en stämning av gruvkris, räntechocker och mellanvågsradio med smakfull och djup techno. Sedan hiten Dagslåneräntan släpptes 2015 har de hörts regelbundet på P3, spelat live över hela Sverige och har nu sitt tredje fullängdsalbum på gång. Vad är skillnaden mellan valdebatter och konst? Motormännen svarar på frågan.

https://open.spotify.com/artist/04vmgcjz78XYZ3OCgLw0RP
https://soundcloud.com/motormannen


RAGNAR ATARI + OTHERLAND [Acid Lamour]

Liveduo som spelar sin egen tolkning av skitig, lekfull acid med ett ös utöver det vanliga. Ragnar Atari och Otherland lärde känna varandra i Jönköpings technoscen under 90-talet, och har båda producerat och släppt musik på var sitt håll sedan dess. Deras samarbete har resulterat i många energifyllda gigs, bland annat på Fristaden och Norbergfestivalen, och vinylen Asphalt Groover EP släpptes på Acid Lamour i våras. Där hörs en försmak på vad som kommer att hända under kvällen: Breakbeats, tung acid, mörka vocals och glimten i ögat.

https://soundcloud.com/ragnaratari
https://soundcloud.com/erland-marckwort


MISS CMY [Modularfield, Mad Bros Records]

Kvällens DJ har en enorm känsla för mörk och stämningsfull dansmusik. Innan hon flyttade till Stockholm har Miss Cmy hunnit bo i Amsterdam, Göteborg och Malmö och har flera släpp bakom sig både som soloartist och som medlem i syntkvartetten Reverbal Sign. Hon har samlat och spelat skivor regelbundet sedan mitten av 00-talet och har framträtt på klubbar och festivaler såväl i Sverige som runtom i Europa.


https://soundcloud.com/misscmy
https://www.facebook.com/MissCmy/

-----------------------


Första akten går på 22.00 - kom i tid!
100 KR I ENTRÉ (kontant eller Swish)!

► Landet
► Ⓣ-Telefonplan, Lm Ericssons väg 27


VÄLKOMNA!!

Snart på övervåningen

Vad händer på landet?