Dagens lunch, Tisdag

  • Pasta med kyckling, chorizo, parmesan och ruccola.
  • Kolja med brynt smör, potatispuré, rostad mandel och kavring.

Hela veckan

  • Måndag

    • Majskyckling med ratatouille och rostad majskompott.
    • Bakad lax med sojastekt broccoli, ris, rostade sesamfrön och chilimajonnäs.
  • Tisdag

    • Pasta med kyckling, chorizo, parmesan och ruccola.
    • Kolja med brynt smör, potatispuré, rostad mandel och kavring.
  • Onsdag

    • Kålpludding med skysås och rårörda lingon.
    • Torsk med skirat smör, ägg, pepparrot, räkor och kokt potatis.
  • Torsdag

    • Köttbullar med potatismos, gräddsås, pressgurka och rårörda lingon.
    • Örtbakad lax med stuvad kål x3 och rostad potatis.
  • Fredag

    • Fläskschnitzel med café de parissmör, gröna ärtor och klyftpotatis.
    • Torsk med spenat, rostad blomkål och vitvinssås.