Dagens lunch, Måndag

  • Ört & vitlöksmarinerad kyckling med rostad paprikakräm och rostad potatis.
  • Kolja med råstekt broccoli, vitvinsås och kokt potatis.

Hela veckan

  • Måndag

    • Ört & vitlöksmarinerad kyckling med rostad paprikakräm och rostad potatis.
    • Kolja med råstekt broccoli, vitvinsås och kokt potatis.
  • Tisdag

    • Stekt fläsk med löksås och kokt potatis.
    • Ångad sej med skaldjurssås, gröna ärtor och kokt potatis.
  • Onsdag

    • Pulled pork med ris, picklad rödlök, gräddfil och koriander.
    • Torsk med brynt smör, kapris, rödbetor och kokt. potatis
  • Torsdag

    • Grillad kyckling kebab, ris, picklad rödkål samt rödlök och persiljesallad.
    • Kolja med dill och gräslökssås, sockerärtor och potatispuré.
  • Fredag

    • Hjortwallenbergare med gräddsås, rårörda lingon och rostad potatis.
    • Torsk med sandefjordsås, räkor och kokt potatis.