Hela veckan

  • Måndag

    • Stekt kycklingklubbfilé, ratatouille, rostad potatis och aioli
    • Torsk med rostad mandel, brynt smör, sockerärtor och kokt potatis
  • Tisdag

    • Pannbiff med löksky, lingon och potatispuré
    • Sejfilé med skaldjurssås, räkor och kokt potatis
  • Onsdag

    • Flankstek med grönpepparsås, vitlöksstekta haricots verts och rostad potatis
    • Torsk med vitvinssås, rostad blomkål och kokt potatis
  • Torsdag

    • Boeuf bourguingnon toppad med sidfläsk, svamp, syltlök och potatispuré
    • Kolja med citronsås, hyvlade grönsaker och klyftpotatis
  • Fredag

    • Fläskschnitzel med café de parissmör, ärtor, kapris och rostad klyftpotatis
    • Torsk med brynt smör och soya, broccoli och potatispuré