Dagens lunch, Måndag

  • Krämig kyckling och baconpasta med ruccola och parmesan
  • Sejfilé med betor, pepparrot, brynt smör och potatispuré

Hela veckan

  • Måndag

    • Krämig kyckling och baconpasta med ruccola och parmesan
    • Sejfilé med betor, pepparrot, brynt smör och potatispuré
  • Tisdag

    • Högrevschili med rostad majs, picklad lök, gräddfil, koriander och kokt ris
    • Stekt kummel med stuvad kål, salsa verde och rostad potatis
  • Onsdag

    • Grillad fläskkarré med pepparsås, bakad tomat och rostad potatis
    • Sej med citronsås, hyvlad broccoli och potatispuré
  • Torsdag

    • Viltgryta på älg med svartvinbärsgelé och kokt potatis
    • Havets Wallenbergare med brynt smör, räkor, pepparrot och potatispuré
  • Fredag

    • Lammfärsbiff med harissayoghurt, rostad sötpotatis, babyspenat och couscous
    • Lättrökt torsk med 63°C ägg, rostad blomkål, beurre blanc och kokt potatis