Hela veckan

  • Måndag

    • Majskyckling med ratatouille, majskompott och klyftpotatis.
    • Stekt strömming med potatispuré, brynt smör och rårörda lingon.
  • Tisdag

    • Viltskav på hjort, champinjoner, potatispuré och rårörda lingon.
    • Bleka med smörsås, stenbitsrom, ärtor och kokt potatis.
  • Onsdag

    • Högrev och oxkindsgryta med rotsaker, steklök och rostad potatis.
    • Torsk med brynt smör, betor, kapris och kokt potatis,
  • Torsdag

    • Lammfärsbiff med getostkräm och klyftpotatis.
    • Fishcakes med ris, chilimajonnäs, rödkål, salladskål, sesamfrön och koriander.
  • Fredag

    • Fläskschnitzel med café de parissmör, ärtor och klyftpotatis.
    • Torsk med äggsås, räkor och kokt potatis.