Dagens lunch, Tisdag

  • Ugnsbakad fransyska med sockerärtor, stekt potatis och rosmarinsås.
  • Ångad flundrafilé med äggsås, kålsallad och kokt potatis.

Hela veckan

  • Måndag

    • Biff à la Lindström med stekt potatis och rödvinssås.
    • Havets Wallenbergare med brynt smör, gröna ärtor och potatispuré.
  • Tisdag

    • Ugnsbakad fransyska med sockerärtor, stekt potatis och rosmarinsås.
    • Ångad flundrafilé med äggsås, kålsallad och kokt potatis.
  • Onsdag

    • Schnitzel Cordon Bleu med rostad potatis och chilibearneise.
    • Stekt gösfilé med råraka, kaprismajonnäs och spenat.
  • Torsdag

    • Entrecote med klyftpotatis, rödvinssås och bearnaisesås.
    • Ugnsbakad koljafilé med rostad paprika, hummersås och kokt potatis.
  • Fredag

    • Stekt kycklingklubbfilé med parmesansås, rostad zucchini och stekt potatis.
    • Fiskgryta med rotfrukter.
    • Mån-Ons: Ricotta och spenat tortellini med brynt smörsås, sparris och parmesanost.
    • Tor-Fre: Risotto med halloumi, cocktailtomater, balsamico och parmesanost.
    • Mån-Ons: kycklingpasta med paprika, zucchini och parmesanost.
    • Tor-Fre: Chorizo pasta med gröna ärtor, persilja och parmesanost.