Hela veckan
-
Måndag
- Stekt kycklingfilé med friterad klyftpotatis, parmesansås och rostad paprika.
- Stekt sejfilé med kall dillsås, sojamarinerad kålsallad och kokt potatis.
-
Tisdag
- Wallenbergare med brynt smör, potatispuré, gröna ärtor och rårörda lingon.
- Spättafilé med vitvinssås, kokt potatis och sojamarinerad kinakål.
-
Onsdag
- Entrecote med potatisgratäng och rödvinssås.
- Ugnsbakad koljafilé med räksås, stekt fänkål och kokt potatis.
-
Torsdag
- Biff och grönsaks gryta med ris.
- Stekt röding med krämig potatissallad.
-
Fredag
- Flankstek med rostad potatis, haricots verts och rödvinssås.
- Panerad fisk med remouladsås och stekt potatis.
-
- Mån-Ons: Grönsaks gryta med kidneybönor och ris.
- Tor-Fre: Tryffelrisotto med rostad lök, persilja och parmesanost.
-
- Mån-Ons: Chorizo pasta med krämig tomatsås, gröna ärtor och parmesnost.
- Tor-Fre: Spagetti alle vongole med tomatsås, persilja och parmesanost.