Dagens lunch, Måndag

  • Högrevschili med ris, rostad majs, gräddfil, koriander och pitabröd.
  • Bakad lax med västerbottensost, potatispuré och spetskål.

Hela veckan

  • Måndag

    • Högrevschili med ris, rostad majs, gräddfil, koriander och pitabröd.
    • Bakad lax med västerbottensost, potatispuré och spetskål.
  • Tisdag

    • Grillad fläskkarré med rostade rotsaker, bakad tomat och dragonmajonnäs.
    • Torsk med stuvad purjolök, brynt smör, mandel och kokt potatis.
  • Onsdag

    • Kalvrostbiff med potatisgratäng, haricot verts och rödvinssås.
    • Sej med vitvinssås, blomkål och kokt potatis.
  • Torsdag

    • Krispig kyckling med kål, kimchi, ris och chilimajonnäs.
    • Torsk med betor, kapris, brynt smör och potatispuré.
  • Fredag

    • Fläskschnitzel med café de parissmör, ärtor och klyftpotatis.
    • Kolja med citronsås, hyvlad broccoli och kokt potatis.