Dagens lunch, Fredag

  • Fläskschnitzel med café de parissmör, ärtor och klyftpotatis.
  • Sej med ägg, räkor, pepparrot, brynt smör och potatispuré.

Hela veckan

  • Måndag

    • Majskyckling med dragonsås, rostade rotsaker och bakad tomat.
    • Bakad lax med olivtapenade, babyspenat, fetaost och klyftpotatis.
  • Tisdag

    • Salsicciaköttbullar med tomatsås, pennepasta, ruccola och parmesan.
    • Torsk med betor, kapris, brynt smör och potatispuré.
  • Onsdag

    • Kalvrostbiff med grönpepparsås, haricots verts och rostad kulpotatis.
    • Flundra med inkokt fänkål, räkor, skaldjurssås och kokt potatis.
  • Torsdag

    • Lammfärsbiff med harissayoghurt, bulgur, babyspenat och mynta.
    • Torsk med rostad kål, broccoli, blomkål, salsa verde och mandel.
  • Fredag

    • Fläskschnitzel med café de parissmör, ärtor och klyftpotatis.
    • Sej med ägg, räkor, pepparrot, brynt smör och potatispuré.