Dagens lunch, Måndag

  • Hjortfärsbiffar med rosmarinsås, stekt zucchini och kokt potatis.
  • Ugnsbakad flundra med räksås, stekt broccoli och kokt potatis.

Hela veckan

  • Måndag

    • Hjortfärsbiffar med rosmarinsås, stekt zucchini och kokt potatis.
    • Ugnsbakad flundra med räksås, stekt broccoli och kokt potatis.
  • Tisdag

    • Nattbakad fransyska med timjansås och rostad potatis.
    • Stekt see bass med kinakål, kaprismajonnäs och kokt potatis.
  • Onsdag

    • Wallenbergare med gröna ärtor, rårörda lingon, brynt smör och potatispuré.
    • Tempura friterad torsk med remouladsås och stekt potatis.
  • Torsdag

    • Stekt kycklingklubfilé med soltorkade tomater, löksky och rostad potatis.
    • Ugnsbakad kolja med kokt potatis, rotfrukter och safranssås.
  • Fredag

    • Ugnsrostat bogblad med haricots vert, rödvinssås och klyftpotatis.
    • Sesambakad lax med chilimajonnäs, ruccola och stekt potatis.
    • Mån-ons: chevresallad med bönor, balsamico och honung.
    • Tor-fre: halloumi sallad med bulgur och tzatziki.