Dagens lunch, Fredag

  • Kycklinglårfilé med salviastekt gnocchi och parmesansås.
  • Kolja med brynt smör, rostad mandel och potatispuré.

Hela veckan

  • Måndag

    • Stekt kycklinglårfilé med ris och currysås.
    • Sejfilé med potatis & blomkålsgratäng och salsa verde.
  • Tisdag

    • Pasta med kalv, bacon & svamp med tomat, ruccola och parmesan.
    • Torsk med ägg, räkor, pepparrot, brynt smör och potatispuré.
  • Onsdag

    • Bräckt oxbringa med rotmos, senapssky och pepparrot.
    • Flundra med smörsås, hyvlad blomkål och kokt potatis.
  • Torsdag

    • Grillad fläskkarré med rostad paprikasås och ljummen potatissallad.
    • Friterad torsk med remoulad, ärtor och kokt potatis.
  • Fredag

    • Kycklinglårfilé med salviastekt gnocchi och parmesansås.
    • Kolja med brynt smör, rostad mandel och potatispuré.