Dagens lunch, Tisdag

  • Boeuf bourguignon med champinjoner, syltlök, sidfläsk och potatismos.
  • Ugnsbakad koljafilé med vitpepparsås, rädissallad och kokt potatis.

Hela veckan

  • Måndag

    • Kalv tri-tip med timjansås, rostad zucchini och klyftpotatis.
    • Stekt fjällbrosme med kålsallad, kall dillsås och stekt potatis.
  • Tisdag

    • Boeuf bourguignon med champinjoner, syltlök, sidfläsk och potatismos.
    • Ugnsbakad koljafilé med vitpepparsås, rädissallad och kokt potatis.
  • Onsdag

    • Kycklingklubbfilé med parmesansås, rostad tomat och ris.
    • Panerad kolja med kall citronsås och rostad potatis.
  • Torsdag

    • Lammfärsbiff med champinjonsås och potatismos.
    • Stekt regnbågsfilè med chilimajonnäs och stekt potatis.
  • Fredag

    • Grillad fläskkarré med soja & honungsglaze, haricots verts och stekt potatis.
    • Ugnsbakad flundra med hummersås, rostad pak choy och kokt potatis.
    • Mån-Ons: Chèvre sallad med rödbetor, valnötter, honung och balsamico.
    • Tor-Fre: Spenat och ricotta fylld tortellini med basilikasås, körsbärstomater och parmesan.
    • Mån-Ons: Chorizo pasta med gröna ärtor, tomatsås och parmesanost.
    • Tor-Fre: Kycklingpasta med körsbärstomat, blomkål och parmesan.