Dagens lunch, Fredag

  • Schnitzel med ört & vitlökssmör, kapris, schalottenlök och friterad potatis.
  • Gös med rökt vitvinssås, sockerärtor och kokt potatis.

Hela veckan

  • Måndag

    • Friterad kyckling med ris, spetskålssallad, chilimajonnäs och koriander.
    • Torsk med ägg och persiljesås och kokt potatis.
  • Tisdag

    • Pepparotskött med morot, kokt potatis och riven pepparrot.
    • Kolja med blåmusselsås, råstekt broccoli och kokt potatis.
  • Onsdag

    • Pulled pork med ris, picklad rödlök, gräddfil och koriander.
    • Torsk med skaldjurssås, fänkålscrudite och potatispuré.
  • Torsdag

    • Porter & högrevsgryta med rödbetor, kålrot och potatispuré.
    • Torsk med rostad grädde, råstekt brysselkål och kokt potatis.
  • Fredag

    • Schnitzel med ört & vitlökssmör, kapris, schalottenlök och friterad potatis.
    • Gös med rökt vitvinssås, sockerärtor och kokt potatis.