Dagens lunch, Tisdag

  • Lammfärsbiffar med getostkräm, rostade rotsaker och rödvinssky
  • Kryddbakad lax med syrad gurka och fänkål, aioli och kokt potatis

Hela veckan

  • Måndag

    • Pannbiff med löksås, potatismos och kryddsmör
    • Ångad torsk med skirat smör, hasselnötter, räkor och kokt potatis
  • Tisdag

    • Lammfärsbiffar med getostkräm, rostade rotsaker och rödvinssky
    • Kryddbakad lax med syrad gurka och fänkål, aioli och kokt potatis
  • Onsdag

    • 12h fläskkarré med bakad tomat, örtfärskost och rostad potatis
    • Ångad kummelfilé med vitvinssås, räkor, örter och kokt potatis
  • Torsdag

    • Kalvbringa med potatismos, syrad lök och rödvinssky
    • Bakad lax med dillmajonäs, kräftor och kokt potatis
  • Fredag

    • Rostade kycklinglår med majskräm och ratatouille
    • Ångad torsk med mandel, citronmajonäs, dill och kokt potatis.