Hela veckan

  • Måndag

    • Stekt kycklingfilé med friterad klyftpotatis, parmesansås och rostad paprika.
    • Stekt sejfilé med kall dillsås, sojamarinerad kålsallad och kokt potatis.
  • Tisdag

    • Wallenbergare med brynt smör, potatispuré, gröna ärtor och rårörda lingon.
    • Spättafilé med vitvinssås, kokt potatis och sojamarinerad kinakål.
  • Onsdag

    • Entrecote med potatisgratäng och rödvinssås.
    • Ugnsbakad koljafilé med räksås, stekt fänkål och kokt potatis.
  • Torsdag

    • Biff och grönsaks gryta med ris.
    • Stekt röding med krämig potatissallad.
  • Fredag

    • Flankstek med rostad potatis, haricots verts och rödvinssås.
    • Panerad fisk med remouladsås och stekt potatis.
    • Mån-Ons: Grönsaks gryta med kidneybönor och ris.
    • Tor-Fre: Tryffelrisotto med rostad lök, persilja och parmesanost.
    • Mån-Ons: Chorizo pasta med krämig tomatsås, gröna ärtor och parmesnost.
    • Tor-Fre: Spagetti alle vongole med tomatsås, persilja och parmesanost.