Dagens lunch, Måndag

  • Kycklingbröst med rostade rotsaker, couscous, tomat, ört och vitlöksyoghurt
  • Kolja med betor, kapris, brynt smör och potatispuré

Hela veckan

  • Måndag

    • Kycklingbröst med rostade rotsaker, couscous, tomat, ört och vitlöksyoghurt
    • Kolja med betor, kapris, brynt smör och potatispuré
  • Tisdag

    • Pannbiff med gräddsås, lingon och potatispuré
    • Sej med vitvinssås, råstekt blomkål och kokt potatis
  • Onsdag

    • Kalv i dillsås med kokt potatis
    • Stekt strömming med rårörda lingon, brynt smör och potatispuré
  • Torsdag

    • Biffstroganoff med kokt ris och crème fraiche
    • Friterad torsk med remoulad, sockerärtor och kokt potatis
  • Fredag

    • Grillad fläskkarré med rödvinssås, bakad tomat och potatis gratäng
    • Havets Wallenbergare med räkor och pepparrot, ärtor, brynt smör och potatispuré