Hela veckan

  • Måndag

    • Kycklinggryta med dragon och dijon, basmatiris och timjansrostad morot
    • Ångad torsk med betor, kapris, brynt smör och kokt potatis
  • Tisdag

    • Fläsklägg med rotmos, senapssås och persilja
    • Lax med citronaioli, räkor, fänkål/gurksallad och kokt potatis
  • Onsdag

    • Oxbringa med potatis/rotselleristomp, bakad tomat och rödvinssky.
    • Ångad kummelfilé med vitvinssås, räkor, syrad lök och kokt potatis
  • Torsdag

    • Köttbullar med potatismos, gräddsås, rårörda lingon och inlagd gurka.
    • Gravad lax med dillstuvad potatis och fänkål/gurksallad
  • Fredag

    • Rostade kycklinglår med örtfärskost, rostad potatis och rödvinssky
    • Ångad torsk med beurre blanc, syrad fänkål och kokt potatis.