Hela veckan

  • Måndag

    • Friterad kyckling med ris, kålsallad, chilimajonnäs och koriander
    • Ångad sej med skaldjurssås, potatispurė och fänkålscruditė
  • Tisdag

    • Pannbiff med löksky, stekt potatis och saltgurka
    • Bakad torsk med rostad mandel, brynt smör, chili, ingefära, soya och kokt potatis
  • Onsdag

    • Boeuf Bourguignon med sidfläsk, champinjoner och potatispuré
    • Örtbakad kolja, pepparrotskräm, kokt potatis och morotscrudité
  • Torsdag

    • Pulled pork med ris, picklad rödlök, avokadokräm, gräddfil, jalapeños och koriander
    • Ångad torsk med vitvinssås, sotad gemsallad och syrad schalottenlök
  • Fredag

    • Picanha med chimi churri, rödvinssås och rostad potatis
    • Sotad lax med ingefärsmajonnäs, syrad gurka, potatis och frsigt rispapper