Dagens lunch, Måndag

  • Majskycklinfile med cognacsås och rostad färskpotatis
  • Torskfilé med brynt smör, rostad mandel, fänkål & äppelsallad och kokt potatis

Hela veckan

  • Måndag

    • Majskycklinfile med cognacsås och rostad färskpotatis
    • Torskfilé med brynt smör, rostad mandel, fänkål & äppelsallad och kokt potatis
  • Tisdag

    • Biffstroganoff med jasminris.
    • Laxfilé med basilikasås och kokt potatis
  • Onsdag

    • Viltfärsbiffar med enbärsgräddsås och potatismos
    • Koljafilé med gräslökskräm och kokt potatis
  • Torsdag

    • Nattbakad fläskkarré från stommen gård med skysås och örtrostad potatis
    • Laxfilé med vitvinssås, kräftstjärtar och kokt potatis
  • Fredag

    • Kalops med rödbetor och kokt potatis
    • Havets wallenbergare med räksås och potatismos