Dagens lunch, Fredag

  • Biff & grönsaksgryta med basmatiris.
  • Ugnsbakad uerfilé med hummersås, bönsallad och kokt potatis.

Hela veckan

  • Måndag

    • Chili con carne med ris, nachos, jalapeno och creme fraiche.
    • Ångbakad kolja med räksås, fänkål sallad och kokt potatis.
  • Tisdag

    • Ugnsrostad kalv picanha med stekt potatis och timjansky.
    • Pocherad sejfilé med rödbetor, grön ärtsås och kokt potatis.
  • Onsdag

    • Stekt kycklingfilé med basilikasås, rostad potatis och stekt broccoli.
    • Stekt laxfilé med hollandaisesås, stekt potatis och ruccola sallad.
  • Torsdag

    • Grilltalrik med klyftpotatis, chili bearnaise stekta grönsaker.
    • Sprödbakad fisk med skagenröra och stekt potatis.
  • Fredag

    • Biff & grönsaksgryta med basmatiris.
    • Ugnsbakad uerfilé med hummersås, bönsallad och kokt potatis.
    • Mån-Ons: Risotto med friterad halloumi, körsbärstomater och balsamicokräm.
    • Tor-Fre: Friterad rödbetsfalafel med pommes, aioli och sallad.
    • Mån-Ons: Pasta med tonfisk, kapris i tomatsås toppad med parmesan.
    • Tor-Fre: Pasta med räkor, broccoli körsbärstomater och parmesanost.