Dagens lunch, Måndag

  • Gryta med fläsk, syltlök, paprika och basmatiris.
  • Bakad torsk med rotfrukt och skaldjurssås.

Hela veckan

  • Måndag

    • Gryta med fläsk, syltlök, paprika och basmatiris.
    • Bakad torsk med rotfrukt och skaldjurssås.
  • Tisdag

    • Wallenbergare med gröna ärtor, lingon, brynt smör och potatismos.
    • Ugnsbakad flundra med rädissallad, kokt potatis och löksky.
  • Onsdag

    • Kyckling schnitzel med tzatziki och rostad potatis.
    • Safransdoftande fiskgryta med rotsaker och aioli.
  • Torsdag

    • Nattbakad fläskkarré, bbq-sås med skivad stekt potatis.
    • Bakad fisk med scampi, brynt smör, kapris och rödbetor.
  • Fredag

    • Stekt kycklingklubfilé med basilikasås och basmatiris.
    • Stekt laxfilé med rostad potatis, morots sallad och chilikräm.