Dagens lunch, Fredag

  • Nattbakad fläskkarré med soja och honungs glaze, haricots verts och rostad potatis.
  • Pocherad fisk med dillslungad potatis, äggsås och gröna ärtor.

Hela veckan

  • Måndag

    • Kryddig kyckling med paprika, parmesansås och stekt potatis.
    • Ugnsbakad fjällbrosme med hummersås, morotsallad och kokt potatis.
  • Tisdag

    • Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon.
    • Ugnsbakad sejfilé med saffranssås och rotfrukter.
  • Onsdag

    • Nattbakad oxkind med potatis och selleripuré, rödvinssås och bacon.
    • Havets Wallenbergare med brynt smör, gröna ärtor och potatispuré.
  • Torsdag

    • Wallenbergare med brynt smör, gröna ärtor, rårörda lingon och potatispuré.
    • Stekt lax med råraka, spenat och chilimajonnäs.
  • Fredag

    • Nattbakad fläskkarré med soja och honungs glaze, haricots verts och rostad potatis.
    • Pocherad fisk med dillslungad potatis, äggsås och gröna ärtor.
    • Veg, Mån-Ons: Rödbetsrisotto med parmesanost och persilja.
    • Veg, Tor-Fre: Risotto med karljohansvamp, parmesan och persilja.
    • Extrarätt, Mån-Ons: Pasta med kalv, grädde, grönsaker och parmesan.
    • Extrarätt, Tor-Fre: Scampipasta med grädde morot och gröna ärtor.