Dagens lunch, Onsdag

  • Högrevsgryta med porteröl, senap, gulbeta, morot och potatispuré
  • Kolja med skaldjurssås, smörslungad morot och potatis

Hela veckan

  • Måndag

    • Friterad kyckling med ris, inlagd rättika, chilimajonnäs och vårlök
    • Sej med råstekt broccoli, vitvinssås, broccolicrème och kokt potatis
  • Tisdag

    • Oxbringa med pepparrotssås, buljongkokta rotsaker, riven pepparrot
    • Ångad kolja med ägg och persiljesås och kokt potatis
  • Onsdag

    • Högrevsgryta med porteröl, senap, gulbeta, morot och potatispuré
    • Kolja med skaldjurssås, smörslungad morot och potatis
  • Torsdag

    • Pulled pork med ris, picklad rödlök, gräddil och koriander
    • Torsk med brynt smör, kapris, schalottenlök och kokt potatis
  • Fredag

    • Rostbiff med ljummen potatissallad, krassemajonnäs och friterad lök
    • Skrei med grillad grädde, gemsallad, rotselleripuréoch syrat äpple