Dagens lunch, Tisdag

  • Kalvgryta med ris.
  • Bakad koljafilé med dillkokt potatis och vitvinssås.

Hela veckan

  • Måndag

    • Kycklingfilé med stekt potatis, rostade cocktailtomater och basilicasås.
    • Stekt torskrygg med rödbetskräm, sockerärtor och rostad potatis.
  • Tisdag

    • Kalvgryta med ris.
    • Bakad koljafilé med dillkokt potatis och vitvinssås.
  • Onsdag

    • Nattbakad lammstek med stekt skivad potatis och timjansky.
    • Stekt laxfilé med potatissallad och ruccola.
  • Torsdag

    • Wallenbergare med brynt smör, rårörda lingon, gröna ärtor och potatispuré.
    • Citron bakad sejfilé med vitpepparsås och kokt potatis.
  • Fredag

    • Flankstek med rödvinssås, frästa grönsaker och stekt potatis.
    • Panerad fisk med löjromsmajonnäs och stekt potatis.
    • Mån-Ons: Tryffel risotto med rostad lök och persilja.
    • Tor-Fre: Halloumi sallad med avokado, rödbetor och balsamicokräm.
    • Mån-Ons: Spenat och ricotta cannelloni med tomatsås och parmesanost.
    • Tor-Fre: Scampi pasta med cocktailtomater och parmesanost.