Hela veckan

  • Måndag

    • Kycklinggryta med smak av dragon och dijon, basmatiris och kryddrostad morot
    • Kryddbakad torsk med vitvinssås, rostad spetskål, räkor, kräftor och kokt potatis
  • Tisdag

    • Wallenbergare med potatismos, skirat smör, ärtor och citron
    • Halstrad lax med dillmajonäs, fänkålssallad med äpple och kokt potatis
  • Onsdag

    • Lammkorv med myntayoghurt, rostad potatis och paprika
    • Havets Wallenbergare med skirat smör, potatismos, räkor, kräftor och dill
  • Torsdag

    • Köttfärslimpa på kalv med potatismos, svampsås, rårörda lingon och friterad persilja
    • Bouillabaise med torsk och lax, räkor, picklade grönsaker, aioli, krutonger och kokt potatis
  • Fredag

    • Nattbakad fläskkarré med rostade rotsaker, spetskål och fårostkräm
    • Ångad kummelfilé med vitvinssås, smörbakad purjolök, potatisstomp med rotselleri och dill