Dagens lunch, Tisdag
- Kalvgryta med ris.
- Bakad koljafilé med dillkokt potatis och vitvinssås.
Hela veckan
-
Måndag
- Kycklingfilé med stekt potatis, rostade cocktailtomater och basilicasås.
- Stekt torskrygg med rödbetskräm, sockerärtor och rostad potatis.
-
Tisdag
- Kalvgryta med ris.
- Bakad koljafilé med dillkokt potatis och vitvinssås.
-
Onsdag
- Nattbakad lammstek med stekt skivad potatis och timjansky.
- Stekt laxfilé med potatissallad och ruccola.
-
Torsdag
- Wallenbergare med brynt smör, rårörda lingon, gröna ärtor och potatispuré.
- Citron bakad sejfilé med vitpepparsås och kokt potatis.
-
Fredag
- Flankstek med rödvinssås, frästa grönsaker och stekt potatis.
- Panerad fisk med löjromsmajonnäs och stekt potatis.
-
- Mån-Ons: Tryffel risotto med rostad lök och persilja.
- Tor-Fre: Halloumi sallad med avokado, rödbetor och balsamicokräm.
-
- Mån-Ons: Spenat och ricotta cannelloni med tomatsås och parmesanost.
- Tor-Fre: Scampi pasta med cocktailtomater och parmesanost.