Dagens lunch, Tisdag

  • Låg tempererad fransyska med haricots verts, rosmarinsås och rostad potatis.
  • Stekt regnbågsfilè med chilimajonnäs, rucola och rostad potatis.

Hela veckan

  • Måndag

    • Wallenbergare med brynt smör, rårörda lingon, gröna ärtor och potatismos.
    • Stekt sejfilé med kall dillsås, bönsallad och kokt potatis.
  • Tisdag

    • Låg tempererad fransyska med haricots verts, rosmarinsås och rostad potatis.
    • Stekt regnbågsfilè med chilimajonnäs, rucola och rostad potatis.
  • Onsdag

    • Stekt kycklingklubbfilé med löksky, rostad tomat och stekt potatis.
    • Ångbakad fisk med rostade rotfrukter och saffranssås.
  • Torsdag

    • Vilt färsbiff med champinjonsås, svartvinbärsgelé och kokt potatis.
    • Ugnsbakad koljafilé med fänkålssallad, rostad lök, grön örtsås och kokt potatis.
  • Fredag

    • Picanha med rödvinssås, rostad aubergine och friterad potatis.
    • Sesambakad lax med råraka, kaprismajonnäs och rostad kål.
    • Mån-Ons: Tryffel risotto med rostad lök och parmesanost.
    • Tor-Fre: Chevre risotto med parmesan och persilja.
    • Mån-Ons: Biff pasta med champinjoner, grönsaker och parmesanost.
    • Tor-Fre: kycklingsallad med cesardressing.