Dagens lunch, Fredag

  • Nattbakad fläskkarré med rödvinssky, honungsrostade rotfrukter och picklad steklök.
  • Friterad torsk med dansk remoulad, fänkålscrudite och kokt potatis.

Hela veckan

  • Måndag

    • Lammfärsbiffar med rosmarinsky, fetaost, ruccola och rostad potatis.
    • Bakad sej med vitvinssås, räkor, rödlök och kokt potatis.
  • Tisdag

    • Stekt fläsk med raggmunk, rårörda lingon, persilje och rödlökssallad.
    • Torsk med gröna ärtor, blåmusselsås, grillad gurka och kokt potatis.
  • Onsdag

    • Pulled pork med ris, gräddfil, koriander och picklad rödlök.
    • Kolja med skaldjurssås, smörstekt morot och potatispuré.
  • Torsdag

    • Landets lasagne med tomatsås, parmesan och basilika.
    • Ångad sej med äggsås, gröna ärtor och kokt potatis.
  • Fredag

    • Nattbakad fläskkarré med rödvinssky, honungsrostade rotfrukter och picklad steklök.
    • Friterad torsk med dansk remoulad, fänkålscrudite och kokt potatis.