Dagens lunch, Måndag

  • Kyckling med rostade rotfrukter, jordärtskockssås och friterad jordärtskocka
  • Pocherad sej med vitvinssås, potatispuré, räkor och pepparrot

Hela veckan

  • Måndag

    • Kyckling med rostade rotfrukter, jordärtskockssås och friterad jordärtskocka
    • Pocherad sej med vitvinssås, potatispuré, räkor och pepparrot
  • Tisdag

    • Lammfärskebab med couscous, sumakmarinerad silverlök, vitlökssås och ajvar
    • Sotad lax med misokokt potatis, syrlig gurka, frasigt rispapper och gochujangmajonnäs
  • Onsdag

    • Högrevsgryta med kidneybönor, chili, picklad rödlök, ris och gräddfil
    • Fishcakes med rödcurrysås, potatis, syrlig rödkål, jordnötter och koriander
  • Torsdag

    • Chorizo med friterad schalottenlök, surkål, senapskräm och potatispuré
    • Panerad kolja med dansk remoulad, currystekt blomkål och kokt potatis
  • Fredag

    • Bakad fläskytterfilé med spetskål, gräddig kålbuljong, äpple och rostad potatis
    • Friterad torsk med frasig potatis, tartarsås ärtor och rädisor