Hela veckan

  • Måndag

    • Friterad kycklinglårfilé med kålsallad, chilimajonnäs, kokt ris och koriander
    • Torsk med betor, kapris, brynt smör och potatismos
  • Tisdag

    • Stekt fläsk med rotmos, skånsk senap, skysås och riven pepparrot
    • Sejfilé med smörsås, rostad morot, stekt spenat och kokt potatis
  • Onsdag

    • Grillad fläskkarré med grönpepparsås, bakad tomat och rostad potatis
    • Friterad torsk med curryremoulad, ärtor och kokt potatis
  • Torsdag

    • Lammfärsbiff med rödvinssky, fetaost, rostad potatis och rotsaker
    • Sejfilé med vitvinssås, broccoli och potatismos
  • Fredag

    • Boeuf Bourguignon med stekt svamp, rökt sidfläsk, syltlök och potatismos
    • Torsk med ägg, räkor, pepparrot, brynt smör och kokt potatis