Dagens lunch, Torsdag

  • Högrevschili med picklad lök, gräddfil, majs, rödkål och libabröd.
  • Panerad torsk med remoulad, crutité och kokt potatis.

Hela veckan

  • Måndag

    • Majskyckling med pico de gallo, majskompott och ris.
    • Torsk med brynt smör, betor, kapris och potatispuré.
  • Tisdag

    • Fläskkarré med landets barbecuesås och rostad potatis.
    • Lax med ljummen potatissallad och aioli.
  • Onsdag

    • Lammfärsbiff med spenat, fetaost och klyftpotatis.
    • Sej med rostad blomkål, smörsås och kokt potatis.
  • Torsdag

    • Högrevschili med picklad lök, gräddfil, majs, rödkål och libabröd.
    • Panerad torsk med remoulad, crutité och kokt potatis.
  • Fredag

    • Köttbullar med potatispuré, gräddsås, lingon och pressgurka.
    • Sej med vitvinssås, räkor och kokt potatis.