Snacks
-
Bubblor
- Cava Montcadi Brut 85/467
- Champagne Mandois brut orgine 849
-
OLIVER
68
Gröna oliver i saltlag.
-
PIMIENTOS DE PADRÓN
99
Friterade spanska paprikor med flingsalt och parmesan.
-
FRITERADE KYCKLINGSNACKS
115
Med chilimajonnäs, sesamfrön och vårlök.
-
CHARKBRICKA
136
2 charkuterier, 1 ostbit, rostat levain och oliver.
-
VITLÖKSBRÖD
58
Rostad levain från söderbegs bageri.
-
OSTBIT
82
Kvällens ost med marmelad.
-
FRITERAD BRYSSELKÅL
105
Med getostkräm och honung.
Mellanrätter
-
VI REKOMENDERAR CA 2-3 MELLANRÄTTER PER PERSON
-
GAMBERI
169
Scampi i smör, chili, vitlök, persilja och rostad levain.
-
FRITERAD TOFU
163
Med hummus, kålsallad, sesamfrön hasselnötter, sojavinegrett och granatäppelsirap (Vegansk)
-
HALSTRAD TONFISK
189
Med tryffel & sojadressing, sesamfrön, gurka, vårlök och chili.
-
PASTRAMI SANDWICH
168
Hembakad focaccia med surkål, dijonnaise och saltgurka.
-
LANDETS CALAMARES
157
Friterad bläckfisk med grillad citron och kaprismajonnäs
-
CARPACCIO
174
Tunnt skivad oxfilé med rostade pinjenötter, ruccola, parmesanost, citronzest och tryffelmajonnäs.
-
BRUSCHETTA
162
Grillat levain från söderbergs med burrata, vitlöksfrästa cocktailtomater och basilikaolja.
-
SICILIANSK CAPONATA
159
Grönsaks pytt med aubergine, zuchinni, kapris, oliver, pinjenötter och parmesanost.
-
SPARRISRISOTTO
163
Grön sparris. parmesanost, rostade hasselnötter och basilikaolja. ( går att få vegansk)
Efterrätter
-
VEGANSK SORBET
68
Veckans smak.
-
STEKTA ÄPPLEN
102
Med havresmul, kanel och vaniljglass.
-
LANDETS CRÈME BRÛLÉE
109
Med smak av kardemumma.
-
VANILJGLASS
52
Laktosfri
