Snacks
-
Bubblor
- Cava Montcadi Brut 72 / 370
- Champagne Pol Roger Brut Resèrve 849
-
OLIVER
65
Färska gröna oliver från Apulien.
-
PIMIENTOS DE PADRÓN
95
Friterade spanska paprikor med flingsalt och parmesan.
-
FRITERADE KYCKLINGSNACKS
110
Med chilimajonnäs, sesamfrön och vårlök.
-
CHARK
85
(60g) Kvällens charkuteri
-
VITLÖKSBRÖD
55
Rostad levain från söderbegs bageri.
-
OSTBIT
78
Pecorino il tartufo från Italien med fikonmarmelad.
Mellanrätter
-
VI REKOMENDERAR CA 2-3 MELLANRÄTTER PER PERSON
-
CARPACCIO PÅ RÖDRÄKA
169
Med kaprismajonnäs, friterad riven potatis och citronzest.
-
KARLJOHANSOPPA
145
Krämig soppa med karljohansvamp, purjolök, chili och rostad levain. (Vegetarisk)
-
HALSTRAD TONFISK
185
Med tryffel & sojadressing, sesamfrön, gurka, vårlök och chili.
-
GRILLAD ENTRECÔTE
185
Med vitlöksfrästa sockerärtor och rödvinssås.
-
FRITERAD TOFU
155
Med hummus, kålsallad, vårlök, sesamfrön och hasselnötter.
-
LANDETS RÅBIFF
165
På innanlår, rödbetor, kapris, schalottenlök, dijonnaise och crostini.
-
BURRATA
145
Med sockerfrästa cocktailtomater, balsamico och basilikaolja. (Vegetarisk)
-
GRILLAD BLÄCKFISK
169
Med vitlök, persilja & chilikräm, friterad riven potatis och rökt paprika.
-
FRITERAD KYCKLINGSALLAD
165
Med kålsallad, sesamfrön, vårlök och chilimajonnäs.
Efterrätter
-
VEGANSK SORBET
65
Veckans smak.
-
SNICKERSTRYFFEL
98
Chokladgenache, karamelliserad mjölk, jordnötter och flingsalt.
-
LANDETS CRÈME BRÛLÉE
105
Med smak av kardemumma.
-
VANILJGLASS
48
Laktosfri