Deafening Day +Rönnåsen

Tid: 20.00-01.00 Inträde: 60 :-

Deafening Day +Rönnåsen

Deafening Day

Under hösten 2014 påbörjar Deafening Day inspelningen av sitt nästa album efter den starka EP:n ”The Glass Bead Game” från 2013. Det musikaliska landskapet, med en grundton av postpunk och kraut, färgas inte sällan av mer lyriska och avskalade delar. Deafening Day består av bröderna Martin (sång, gitarr) och Olof (piano, keyboards) Hjorth, Mattias Svensson (bas) och Mats Aaby-Ericsson (trummor). Även om stort fokus ligger på ett genomarbetat låtskrivande är Deafening Day´s live-framträdanden kända för att kunna innehålla flera improvisatoriska och episka inslag.

Förlyssna och förtitta gärna på länkarna nedan. Hjärtligt välkomna till Landet fredagen den 3 oktober!

Deafening Day — The Glass Bead Game

https://www.youtube.com/watch?v=I0ciZsyC8OM

Rönnåsen:

Hej, vi är Rönnåsen. Vi spelar och sjunger melodisk pop på svenska. Om kärlek, vunnen och förlorad. Om lyckan manifesterad som en glad boll i magen. Om att fastna i doften i en t-shirt eller lämna ljuset på i väntan på någon. Musikaliska berättelser om en så vill, om livet i stort och smått.

Rönnåsen består av Moa Rönnåsen (sång och gitarr), Niclas Hell (bas), Pernilla Rosenberg (piano och kör), Viktor Hellmark Kristoffersson (mandolin och elgitarr) och Tobias Jonasson (trummor). Våren 2014 släppte Rönnåsen EP:n Ett klappande hjärta  och under hösten skall vi spela in vårt första album.

www.rönnåsen.se

www.facebook.com/moaronnasenmusik

Spotify: Rönnåsen – Ett klappande hjärta

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=WDznRNEGeww 

Snart på övervåningen

Vad händer på landet?