Hela veckan
-
Måndag
- Stekt kycklingfilé med basilikasås, rostad paprika och klyftpotatis.
- Ugnsbakad spätta med äggsås, bönsallad och kokt potatis.
-
Tisdag
- Nattbakad entrecôte med rostad broccoli, rödvinssås och stekt potatis.
- Stekt havsabborre med potatissallad.
-
Onsdag
- Fläsk schnitzel med rödvinssås, gröna ärtor och stekt potatis.
- Havets Wallenbergare med potatismos, gröna ärtor och brynt smör.
-
Torsdag
- Pannbiff med gräddsås, svartvinbärsgelé, gröna ärtor och kokt potatis.
- Ugnsbakad koljafilé med kinakål, dillsås och kokt potatis.
-
Fredag
- Kalv med timjansås, rostad zucchini och friterad potatis.
- Kolja med hummersås, morotssallad och kokt potatis.
-
- Mån-Ons: Rödbetsrisotto med chèvreost och persilja.
- Tor-Fre: Spenat och ricotta fylld tortellini med parmesansås och körsbärstomater.
-
- Mån-Ons: Biff och grönsaks pasta med persilja och parmesanost.
- Tor-Fre: Pasta carbonara med persilja och parmesanost.