Dagens lunch, Fredag

  • Lammfärsbiff med rosmarinsås, gröna ärtor och kokt potatis.
  • Fish and chips med kaprismajonnäs.

Hela veckan

  • Måndag

    • Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon.
    • Stekt fjällbrosme med rostad vitkål, citronkräm och rostad potatis.
  • Tisdag

    • Stekt kycklingfilé med basilikasås, rostad aubergine och rostad potatis.
    • Panerad sejfilé med skagenröra och stekt potatis.
  • Onsdag

    • Ryggbiff med klyftpotatis, stekt broccoli och rödvinssås.
    • Ugnsbakad uerfilé med äggsås, kokt potatis och morotssallad.
  • Torsdag

    • Mix tallrik med chili bearnaise, sockerärtor och stekt potatis.
    • Ugnsbakad koljafilé med vitvinssås, kokt potatis och babyspenat.
  • Fredag

    • Lammfärsbiff med rosmarinsås, gröna ärtor och kokt potatis.
    • Fish and chips med kaprismajonnäs.
    • Mån-Ons: Spenat och ricotta fylld tortellini med tomatsås och parmesanost.
    • Tor-Fre: Tryffelrisotto med rostad lök, parmesan och persilja.
    • Mån-Ons: Scampi pasta med körsbärstomater, grädde, dill och parmesnost.
    • Tor-Fre: Pasta carbonara med parmesanost.