Hela veckan

  • Måndag

    • Majskycklingfile med rostad potatis, parmesansås och haricots verts.
    • Ugnsbakad koljafilé med skaldjurssås och kokt potatis.
  • Tisdag

    • Wallenbergare med potatispuré, gröna ärtor, brynt smör och lingon.
    • Sejfilé med saffranssås, och rostade rotfrukter.
  • Onsdag

    • Kalv picanha med broccoli, timjansås och stekt potatis.
    • Stekt regnbågsfilè med råraka och persiljekräm.
  • Torsdag

    • Fläsk schnitzel med rödvinssås, gröna ärtor och rostad potatis.
    • Stekt kummelfilé med grön ärtsås, rostad lök och stekt potatis.
  • Fredag

    • Nattbakad fransyska med champinjonsås, gröna ärtor och stekt potatis.
    • Panerad fisk med krämig potatissallad.
    • Mån-Ons: Risotto med chèvreost, balsamico och persilja.
    • Tor-Fre: . Ricotta och spenat fylld tortellini med brynt smör , sparris och parmesan.
    • Mån-Ons: Pasta med fläsk, champinjoner, grädde och parmesan.
    • Tor-Fre: Linguine carbonara med parmesanost och persilja.