Hela veckan

  • Måndag

    • Stekt kycklingfilé med basilikasås, rostad paprika och klyftpotatis.
    • Ugnsbakad spätta med äggsås, bönsallad och kokt potatis.
  • Tisdag

    • Nattbakad entrecôte med rostad broccoli, rödvinssås och stekt potatis.
    • Stekt havsabborre med potatissallad.
  • Onsdag

    • Fläsk schnitzel med rödvinssås, gröna ärtor och stekt potatis.
    • Havets Wallenbergare med potatismos, gröna ärtor och brynt smör.
  • Torsdag

    • Pannbiff med gräddsås, svartvinbärsgelé, gröna ärtor och kokt potatis.
    • Ugnsbakad koljafilé med kinakål, dillsås och kokt potatis.
  • Fredag

    • Kalv med timjansås, rostad zucchini och friterad potatis.
    • Kolja med hummersås, morotssallad och kokt potatis.
    • Mån-Ons: Rödbetsrisotto med chèvreost och persilja.
    • Tor-Fre: Spenat och ricotta fylld tortellini med parmesansås och körsbärstomater.
    • Mån-Ons: Biff och grönsaks pasta med persilja och parmesanost.
    • Tor-Fre: Pasta carbonara med persilja och parmesanost.