Hela veckan
-
Måndag
- Majskycklingfile med rostad potatis, parmesansås och haricots verts.
- Ugnsbakad koljafilé med skaldjurssås och kokt potatis.
-
Tisdag
- Wallenbergare med potatispuré, gröna ärtor, brynt smör och lingon.
- Sejfilé med saffranssås, och rostade rotfrukter.
-
Onsdag
- Kalv picanha med broccoli, timjansås och stekt potatis.
- Stekt regnbågsfilè med råraka och persiljekräm.
-
Torsdag
- Fläsk schnitzel med rödvinssås, gröna ärtor och rostad potatis.
- Stekt kummelfilé med grön ärtsås, rostad lök och stekt potatis.
-
Fredag
- Nattbakad fransyska med champinjonsås, gröna ärtor och stekt potatis.
- Panerad fisk med krämig potatissallad.
-
- Mån-Ons: Risotto med chèvreost, balsamico och persilja.
- Tor-Fre: . Ricotta och spenat fylld tortellini med brynt smör , sparris och parmesan.
-
- Mån-Ons: Pasta med fläsk, champinjoner, grädde och parmesan.
- Tor-Fre: Linguine carbonara med parmesanost och persilja.