Dagens lunch, Fredag
- Lammfärsbiff med rosmarinsås, gröna ärtor och kokt potatis.
- Fish and chips med kaprismajonnäs.
Hela veckan
-
Måndag
- Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon.
- Stekt fjällbrosme med rostad vitkål, citronkräm och rostad potatis.
-
Tisdag
- Stekt kycklingfilé med basilikasås, rostad aubergine och rostad potatis.
- Panerad sejfilé med skagenröra och stekt potatis.
-
Onsdag
- Ryggbiff med klyftpotatis, stekt broccoli och rödvinssås.
- Ugnsbakad uerfilé med äggsås, kokt potatis och morotssallad.
-
Torsdag
- Mix tallrik med chili bearnaise, sockerärtor och stekt potatis.
- Ugnsbakad koljafilé med vitvinssås, kokt potatis och babyspenat.
-
Fredag
- Lammfärsbiff med rosmarinsås, gröna ärtor och kokt potatis.
- Fish and chips med kaprismajonnäs.
-
- Mån-Ons: Spenat och ricotta fylld tortellini med tomatsås och parmesanost.
- Tor-Fre: Tryffelrisotto med rostad lök, parmesan och persilja.
-
- Mån-Ons: Scampi pasta med körsbärstomater, grädde, dill och parmesnost.
- Tor-Fre: Pasta carbonara med parmesanost.