Dagens lunch, Fredag

  • Nattbakad entrecote med rödvinssås och klyftpotatis.
  • Stekt abborre med kall dillsås och rostad potatis.

Hela veckan

  • Måndag

    • Hjortfärsbiffar med champinjonsås, rårörda lingon och kokt potatis.
    • Citronbakad sejfilé med vitvinssås, spenat och kokt potatis.
  • Tisdag

    • Stekt kycklingbröstfilé med basilikasås och rostad potatis.
    • Räkfylld spätta med äggsås och kokt potatis.
  • Onsdag

    • Wallenbergare med gröna ärtor, lingon, brynt smör och potatispuré.
    • Stekt regnbågsfilé med skagenröra och friterad potatis,
  • Torsdag

    • Grillad fläskkarré med bbq-sås och stekt potatis.
    • Stekt koljafilé med räksås, gröna ärtor och stekt potatis.
  • Fredag

    • Nattbakad entrecote med rödvinssås och klyftpotatis.
    • Stekt abborre med kall dillsås och rostad potatis.
    • Mån-ons: Halloumi med kålsallad, ris och tzatziki.
    • Tor-fre: Risotto med chevreost, rödbetor, valnötter och honung.