Hela veckan
-
Måndag
- Köttfärslimpa med champinjonsås, rårörda lingon och kokt potatis.
- Ugnsbakad uerfilé med hummersås och kokt potatis.
-
Tisdag
- Mix-tallrik med kyckling, fläskkarré rostad potatis och chilimajonnäs.
- Stekt torskrygg med rödbetskräm och rostad potatis.
-
Onsdag
- Lunchstängt
- Åter torsdag 2/5
-
Torsdag
- Fläskschnitzel med friterad potatis, bearnaisesås och saltgurka.
- Stekt see bass med kaprismajonnäs, ruccola och stekt potatis.
-
Fredag
- Friterad kyckling med ris, kålsallad och chilimajonnäs.
- Stekt röding med friterad potatis, sallad och persiljekräm.
-
- Mån-ons: svamprisotto med parmesan och persilja.
- Tor-fre: chevresallad med honung, hasselnötter och balsamicokräm.