Hela veckan

  • Måndag

    • Köttfärslimpa med champinjonsås, rårörda lingon och kokt potatis.
    • Ugnsbakad uerfilé med hummersås och kokt potatis.
  • Tisdag

    • Mix-tallrik med kyckling, fläskkarré rostad potatis och chilimajonnäs.
    • Stekt torskrygg med rödbetskräm och rostad potatis.
  • Onsdag

    • Lunchstängt
    • Åter torsdag 2/5
  • Torsdag

    • Fläskschnitzel med friterad potatis, bearnaisesås och saltgurka.
    • Stekt see bass med kaprismajonnäs, ruccola och stekt potatis.
  • Fredag

    • Friterad kyckling med ris, kålsallad och chilimajonnäs.
    • Stekt röding med friterad potatis, sallad och persiljekräm.
    • Mån-ons: svamprisotto med parmesan och persilja.
    • Tor-fre: chevresallad med honung, hasselnötter och balsamicokräm.