Dagens lunch, Onsdag

  • Nattbakat högrev med rödvinssås, haricots verts och stekt potatis.
  • Havets Wallenbergare med brynt smör, gröna ärtor och potatispuré.

Hela veckan

  • Måndag

    • Stekt kycklingklubbfilé med löksky, bakad tomat och rostad potatis.
    • Ångad sejfilé med hummersås, vitkålssallad och kokt potatis.
  • Tisdag

    • Wallenbergare med brynt smör, lingon, gröna ärtor och potatispuré
    • Pocherad torsk med dillsås, kinakålsallad och kokt potatis.
  • Onsdag

    • Nattbakat högrev med rödvinssås, haricots verts och stekt potatis.
    • Havets Wallenbergare med brynt smör, gröna ärtor och potatispuré.
  • Torsdag

    • Fläskschnitzel med gröna ärtor, bearnaise och stekt potatis.
    • Panerad fisk med kall dillsås och rostad potatis.
  • Fredag

    • Lunchen stängd
    • Glad midsommar
    • Mån-Tor: Tortellini fylld med spenat och ricotta, basilikasås, körsbärstomater och parmesan.
    • Mån-Tors: Pasta med biff, grädde, zucchini, morot och parmesan..