Yrsa Schau II Kungfusion II Seaside Heights @ Landet

Tid: 20.00 Inträde: 60kr

Yrsa Schau II Kungfusion II Seaside Heights @ Landet

Entré: 60 kr
Första bandet på scen ca 21.30

Yrsa Schau
Yrsa Schau är en pop - och soulinfluerad singer/songwriter från Malmö. Hon satsar mycket på berättandet i texterna och lägger mycket energi på att få till rätt känsla rent musikaliskt. Yrsa blandar svensk pop med musikalharmonier i form av melodiösa slingor och färgrika ackordläggningar för att ge musiken en extra touch. Hennes influenser är artister som Laleh, Salem Al Fakir och Joni Mitchell. 
På scen backas hon upp av sina grymma musikervänner från Rockmusikerlinjen i Stockholm!
Spotify:
https://open.spotify.com/artist/2GsXQXRE7Dwhx2vCFHslSH?si=Wd45DNEHQz66tyDC5GvXCQ

Kungfusion
Kungfusion är ett band från Stockholm som spelar musik inom alt. rock/pop-genren. Bandet formades 2014 av Johanna och Jesper som började skriva musik ihop. Några av låtarna blev en EP vid namn "The Hunt" och kan höras på spotify. Två nya låtar "Troubled Man" och "Kill the wait" kom ut 2017 och hittas på soundcloud. Kungfusion spelar ingen dumskallemusik och det finns låtar för alla! Vi lovar :) 
Soundcloud:
https://m.soundcloud.com/kungfusionsthlm

Seaside Heights
Det må ha varit tyst om Seaside Heights ett tag men mycket spännande saker sker under radarn. Efter att ha ockuperat den Svenska Grammofonstudion under sommaren så är nu äntligen ett släpp av ny musik mycket nära! Spelningen på Landet blir bandet första i år vilket skvallrar om att en hel del nytt material kommer framföras. Missa inte det! 

Storslagen pop med direkta melodier och mångbottnade texter. Något för fans av The National, Oasis och Tiger Lou. Bandet har tidigare jobbat ihop med den legendariska mixaren Mark Needham (The Killers, Imagine Dragons, Neon Trees) och deras debutsingel “Turnover” har under en period haft rotation i P3.
Spotify:
https://open.spotify.com/artist/6veENDSurdBUejfv1YAMpY?si=8XlvA3V8QNuJfhL3scXozg

Välkomna att joina denna grymma fredagsafton på landets övervåning! Lägg in i kalendern och ta med nära och kära!! Peace and love

Snart på övervåningen

Vad händer på landet?