Viola Martinsson på Landet

Tid: 20.00

Viola Martinsson på Landet

*vänner*, *kära*, *bekanta* och *nära* 

---trumvirvel 1.0---

Jag, VIOLA MARTINSSON, har gjort en EP-skiva!

Ojoj oj... :| ! *-: YES baby yes OMG BanANgE! osv :-* ! 

Jag är så stolt och glad och AAAASnervös( :| ) över att, för dagsljuset (vintermörkret?) få presentera mitt första soloprojekt i form av en EP-skiva --> *you (HEAVEN) me* <-- som jag tillsammans med världens bästa ♥ Alexander Wallin ♥ fick klar precis innan jul. Jag kan inte med coola ord beskriva hur kul och coolt det faktiskt känns. Jag är överväldigad och sprallig som en duracellkanin.. 

Om jag ens ska försöka mig på en beskrivning av musiken så skulle jag säga att det är som en elektronisk värld, en blandning av dröm och verklighet med enkla pop-melodier och texter som beskriver möten mellan människor och känslor. En blandning av stora och små tankar, enkelhet och melankoli. Men som alltid talar musiken oftast bäst för sig själv... Och som av en ren händelse.....

----trumvirvel 2.0----

....är det en STOR ära för mig att tillsammans med Alexander Wallin, Niklas Lindroth, Johan Landenmark, Adam Björklund och Petter Andersson illustrera musiken live torsdagen den 18 januari på Restaurang Landet i Stockholm (T-bana: Telefonplan). Jag är sååå pirrig och livrädd så kom och peppa mig, va med mig, älska mig (om ni bara gillar mig lite så är det också OK ;) ) men främst hejarklacka mig. Jag önskar bjuda in ALLA - ung som gammal, en som hen, känd som okänd att dela den här kvällen med mig.

Det blir KALAS, det blir FEST, det blir MUSIK och massa LÖÖÖVE 
Efter konserten skulle jag önska att så många som möjligt vill fira och dansa med mig hela natten lång!

/ Viola • • •

Snart på övervåningen

Vad händer på landet?