Tilde & Hannah Smallbone på Landet

Tid: 20.00

Tilde & Hannah Smallbone på Landet

Låt oss presentera en grym kväll med två fantastiska artister: albumaktuella Tilde och fantastiska Hannah Smallbone!

TILDE
”Nothing Gold Can Stay” är den efterlängtade debutplattan av sångerskan Tilde som påbörjade sin musikaliska karriär tidigt inom den göteborgska klubbscenen. Då omnämndes hon som Sveriges nästa stora soulhopp med hyllningar från PSL och många andra. När hon var 22 år fick dock allt ett abrupt slut. På grund av en allvarlig sjukdom och andra tragiska omständigheter fick hon lägga musiken på hyllan. Efter att ha bott både i Spanien och Latinamerika, där hon sjöng jazz och blues, i ett par år för att återhämta sig flyttade hon tillbaka till Sverige och gick raka vägen in i inspelningsstudion. Efter att ha samarbetat med några olika producenter hittade hon äntligen det sound hon letat efter i Spinroad Studios och Pedro Ferreira (BRIT-award vinnande producent till rockbandet The Darkness debutplatta Permission To Land) hemma i Göteborg.

Första singeln ”I Think I Made You Up In My Head” släpptes i april och visade återigen upp Tildes färdigheter både som låtskrivare och sångerska där hon förutom att ha skrivit låten även varit med och producerat den tillsammans med Pedro Ferreira och sitt band. Albumet Nothing Gold Can Stay gavs ut digitalt och på CD/vinyl den 28 september och hyllades av bland andra Göteborgsposten och Nöjesguiden.

https://open.spotify.com/album/0x374Z7M5BB58VoKzmexMT?si=G8qWhKpFRJOlpYKlgrYPJA


HANNAH SMALLBONE
Med rötter i Storbritannien och många års låtskrivande vid pianot skapar Hannah Smallbone pop-rnb med texter som berättar om hur det är att kompromissa med sig själv i ett liv där kärleken och självrespekten sällan går ihop.

Detta gestaltas genom tunga, peppiga beats och mängder av personlighet som får dig att drömma dig bort till mitten av ett dansgolv en vemodig sommarnatt.

Det är snart dags för hennes allra första singelsläpp så passa på att vara en av de första att se henne på scen.

https://youtu.be/xx-xhBKEhis

100kr i inträde, swish eller kontant

Snart på övervåningen

Vad händer på landet?