The Late Call och Meadows

Tid: 20.00 Inträde: 100kr

The Late Call och Meadows

Skärtorsdagen den 18:e April bjuder THE LATE CALL och MEADOWS in till konsert på Landet i Stockholm! Det blir en härlig intim kväll att fira in påsken med!

THE LATE CALL
MEADOWS

På LANDET, Stockholm
100 SEK i dörren

** THE LATE CALL ***
https://open.spotify.com/artist/5NxpUEQpDP3vEgAXR0FNln
Det har gått tio år sedan Johannes Mayer debuterade under namnet The Late Call, med det kritikerhyllade albumet ”Leaving Notes” som släpptes mitt under folkrevivaln. Sedan dess har han aldrig stått stilla. På sex år har han spelat in sammanlagt fyra album och en EP, som vart och ett tar ett steg längre från debuten och mot nya uttryckssätt. Men kärnan i The Late Calls musik finns kvar: rösten, de lågmälda tonerna och melodierna i klassisk låtskrivartradition. Det är det som står i centrum på denna spelning, den första på två år.

Johannes Mayer - piano, sång, gitarr
Patric Thorman - bas
Dennis Egberth - trummor


*** MEADOWS ****
https://open.spotify.com/artist/5jN2q5MCOQJaBAYIF7Os4J
De senaste 3 åren har fingerstyle-gitarristen Christoffer Wadensten gjort ett par hundra konserter i Europa, USA, Storbritannien och Skandinavien under sitt artist-alias Meadows. Efter att ha tackat nej till flera skivkontrakt klickade det till slut med det Hamburgbaserade bolaget What We Call Records och i oktober 2016 släpptes den egenproducerade debut-EP'n "The Only Boy Awake". Sedan dess har skivan har streamats över 25 miljoner gånger och legat på topplistor runt om i världen. I April 2017 användes även titelspåret i Netflix serie "13 Reasons Why". Det här är en av få spelningar Meadows gör i Sverige i år.

"en röst som skulle kunna smälta volfram" ~ Nerikes Allehanda

Snart på övervåningen

Vad händer på landet?