The Glamtastic Vintage Jazz Club med Beatrice Aurore

Tid: 20.00 Inträde: 140kr

The Glamtastic Vintage Jazz Club med Beatrice Aurore

THE GLAMTASTIC VINTAGE JAZZ CLUB MED BEATRICE AURORE

Välkommen tillbaka till The Glamtastic Vintage Jazz Club, en intim jazzklubb med stilmässig inspiration från de anrika jazzklubbarna i New York, speakeasys under förbudstiden samt från burlesk- och cabaretscenerna i New York, Paris och samtidens Stockholm. En magisk mix som inte går att motstå! Här ges jazzartister med personlig scenstil, som är nya eller underrepresenterade på jazzscenen företräde. Efter att ha startat som undergroundklubb har The Glamtastic Vintage Jazz Club etablerat sig som Stockholms glammigaste och hemligaste jazzklubb, sedan 2023 med hemmascen på legendariska restaurang Landet vid Telefonplan.

Lördagen den 23 mars fortsätter vårsäsongen med den andra av tre klubbar på Landet! Dörrarna, liksom baren, öppnar kl 20.00, så kom och mingla med oss för att komma i stämning. Kl 21.00 inleder husbandet Aurora Brännström Trio med sin omisskännliga Fun Sexy Cool Jazz och efter kl 22.00 är det dags för kvällens gäst: BEATRICE AURORE.
 

Beatrice Aurore bjuder på glittrande fantasi och blottläggande mörker i sitt artisteri. Som cabaretsångerska inspireras hon av det tidiga 1900-talets ockulta mystik och vräkiga glamour. Under kvällen kommer hon att framföra välbekanta stycken med kittlande vintage-influenser och beslöjad charm till ackompanjemang av husbandets grundpelare Ludvig Lundgren på piano och Mårten Korkman på bas.


Beatrice Aurore är en kreatör med flera ansikten. Som låtskrivare skapar hon teatralisk dark-pop i elektro-akustiska produktioner, och som ena halvan av scenkonstbolaget Oddities & Mirth har hon producerat föreställningar med både modern neo-cabaret liksom klassiskt vintage-stuk. Artistkarriären började redan vid 5 års ålder, varefter hon turnérat och uppträtt på små och stora scener runt om i Sverige och Europa, både med egen musik och som del av större föreställningar och produktioner.
 

Aurora Brännström Trio består av pianisten Ludvig Lundgren, basisten Mårten Korkman och sångerskan Aurora Brännström. I tio år har de flirtat med en retrojazzig estetik såväl i arrangemang som i scenisk stil på allt ifrån anrika klubbar, teatrar, kyrkor och privata fester. Det är publikfriande, medryckande och professionellt.
 

Biljetter säljs enbart via Billetto. Biljettpris: 140 kr + avgift.

https://billetto.se/e/the-glamtastic-vintage-jazz-club-med-beatrice-aurore-biljetter-957791?utm_source=organiser&utm_medium=share&utm_campaign=copy_link&utm_content=1&fbclid=IwAR2mCnEJmSd2B_aFDWyZ5hlVSMZnmNQHeDDlvRKUOLGSO63DhTsF4hAJ6o4&vs=e52b54fd-d6fa-4b6d-a2ec-22f8ab6b2e3b

Snart på övervåningen

Vad händer på landet?