Rama Lama på Landet: Cat Princess, Delsbo BC, Lilla Parasit

Tid: 20.00 Inträde: 100kr

Rama Lama på Landet: Cat Princess, Delsbo BC, Lilla Parasit

Rama Lama på Landet...

LIVE: 
Cat Princess
Delsbo Beach Club
Lilla Parasit

Restaurang Landet 10/11 20-01 18+
100 kr i dörren // 80 kr förköp 
DJs: Rama Lama + Astrid Arnamo & Christian Román

Den 10 november bjuder Rama Lama Records in till Landet för en kväll fylld av bra musik. På scen hittar vi: Cat Princess, som tillägnat senaste tiden till att spela in sitt debutalbum, står på scen för första gången sen i somras med smakprov från kommande fullängdaren. Delsbo Beach Club som presenterar sig i ny konstellation och med nya trick i rockärmen. Superspännande Lilla Parasit (med medlemmar från MelbySystraskap & Me and My Kites) som gör sitt allra första gig! 

Cat Princess
https://open.spotify.com/artist/4df1HYmIfdijXQaO8qf0bN?si=fPSqPEi-QwSu8h22t33emg
Uppsalakvintetten Cat Princess debuterade på allvar med EP:n Please Me som gavs i december 2016 och fick höga betyg av bland annat GAFFA och HYMN. Sedan dess har bandet spridit sin energiska musik på landets scener, spelat med bland andra Pale Honey, Magic Potion, OMD och Cloud Nothings. Tidigare i år släpptes 'Fly on Your Wall' via Rama Lama Records, singeln har hyllats i såväl Sverige som internationellt och jämförts vid Franz Ferdinands tidiga art-rockiga och dansanta glansdagar. 

Live gör sig Cat Princess som allra bäst och deras intensitet och oberäknelighet påminner om akter som bob hund samtidigt som deras musik drar tankarna till storheter som Talking Heads och Bowie på ett sätt få andra indieband mäktar med. Bandet har tillägnat större delar av året med att arbeta fram och spela in det debutalbum som är att vänta 2019. 

Delsbo Beach Club
https://open.spotify.com/artist/1f0QIqfeuSmmfCjhxuu0OS?si=P8R9ZRzRRIqwd3IIJIkgCw

Stockholmbaserade Delsbo Beach Club har under det senaste året byggt upp ett namn på Stockholms växande indiescen. Bandet startades tidigt 2017 som ett soloprojekt av den Umeå-bördiga Erik Björklund som med sin stora kärlek till DIY och sovrumspop lade fundamentet för Delsbo Beach Club. Debutsingeln All The Way Home släpptes i oktober 2017 och gjorde snabbt bandet till den näst mest bloggade akten i världen på Hype Machine. I april återvände man med nya singeln Talking In My Head.

Delsbo Beach Clubs charmiga indiepop gar omskrivits av såväl CLASH Magazine som Aftonbladet Musik. Melodin står ständigt i centrum och förkläs i en soldränkt surf-rockig kostym vilket ackompanjeras av frontfiguren och Umeåsonen Erik Björklunds mjukt rytande stämma. Bandet färdigställer för tillfället nytt material som är att vänta under vintern på Rama Lama Records. 

Lilla Parasit
"Äntligen !!!!*!?!☢️

Snart på övervåningen

Vad händer på landet?