Rama Lama Night: Delsbo Beach Club + Chez Ali

Tid: 20.00

Rama Lama Night: Delsbo Beach Club + Chez Ali

Rama Lama Night #4
LIVE: Delsbo Beach ClubIt's Chez Ali
DJs: Rama Lama med vänner

Var? Landet (Telefonplan)
När? 26 oktober kl 20.00-00.00
För hur mycket? 80 kr förköp/100 kr i dörren
Biljetter: https://billetto.se/e/rama-lama-night-delsbo-beach-club-chez-ali-biljetter-222142

Efter ett något för långt uppehåll är vi tillbaka med vår första tillställning sedan ettårsfesten i Stockholms skärgård. Torsdagen den 26 oktober bjuder vi in till Landet där två av stans absolut bästa nykomlingar Delsbo Beach Club och Chez Ali kommer att förgylla kvällen!

Med rötterna i Umeå och fötterna i Stockholm hittar vi den senaste Rama Lama-nykomlingen Delsbo Beach Club vars medlemmar tidigare synts i Pinemen, Paarks, Dim Vanilla och Framtidsplaner. Den 11 oktober släpps äntligen debutsingeln All The Way Home, den trallvänliga låten kommer ha premiär via det inflytelserika brittiska musikmagasinet CLASH och är första smakprovet från en kommande EP. Trots att bandet bildades så sent som i vintras har man redan nu en mycket stark uppsättning surfrockiga låtar med oemotståndliga melodier som vi kommer få njuta av denna kväll!

Chez Ali är Steve Buscemi's Dreamy Eyes-medlemmen Elias Mahfouds soloprojekt. Trots att han ännu inte gett ifrån sig någon debutsingel har de fåtal livespelningar som hittills gjort varit såväl välfyllda som mycket lovande. Soloprojektet föddes när Elias bodde i London och förmedlar det soulfulla indiesound som den brittiska huvudstaden brukar förknippas med på ett alldeles eget sätt. Live är Chez Ali någon sorts form av Stockholms indiescens Avengers då David Jehrlander (Melby), Anton Haeffler (Delagoon) och Leo Hansson Nilsson (Gorilla Cult, Bodega Sisters) gör bandet komplett.

Ses den 26:e!

Snart på övervåningen

Vad händer på landet?