Radula och Spader Kung på Heaven Up Here

Tid: 20.00

Radula och Spader Kung på Heaven Up Here

RELEASEFEST!
Live: Radula och Spader Kung
Lördag 28 mars 20:00-01:00
Åldersgräns 18 år
Förköp 80 kr + service

/////////// RADULA ///////////
Radula startade i en längtan att få stänga in sig långt bort från en skitnödig, snubbig och konservativ musikscen för att få lära sig nya saker, spela hårt och löst, naivt och grubblande, skojigt och allvarligt, skrika fint och sjunga fult. Bandet har tidigare släppt ett gäng singlar och en kassett-EP och 1 april släpper de sitt debutalbum LOVECHILD på PACAYA records.

Albumet handlar om vad det kostar att ta socialt ansvar, att känna alla djuren i skogen, om att idioter marscherar in och suddar ut ens historia och hur det är att vara en häst född i en människas kropp. Bland annat. Musiken är lekfull och ärlig, feministisk och rolig, skränig och skör. Lättast är nog att placera den inom en indiepop/rock-genre och du kommer höra hyllningar till new wave och riot grrrl, melodisk punk, västkustsurf och mellanstadieballader.

LOVECHILD släpps 1 april digitalt och på vinyl.

Lyssna:
https://soundcloud.com/radulamusic
https://open.spotify.com/artist/2Z9inWkXfvkojDU5S9luE2?si=cZoEvhIuSt28B_qFDn7J5w

/////////// SPADER KUNG ///////////
Från Malmös ledsnaste punkband kommer nu debutalbumet ”Arvet” den 10 april 2020. Precis som titeln antyder handlar en stor del av låtarna på albumet om arv. Så klart en skiva mer om det sociala arvet än en skiva om arvsrätt. Arvsynderna som lett till inneboende sorg och skam. Benägenhet till självskadebeteende. Önskan om att känna sig älskad. Det kulturella arvet hörs tydligt i musiken och arvsgods går att finna i en gitarr. Albumet berör också ämnen som psykisk ohälsa, vilsenhet, måndag morgnar och såklart om när allting bara är skit.Albumet är ärligt, rakt och rått. Inspelat live under enbart två novemberdagar i Studio Möllan tillsammans med Arvid Ingvarsson.

Spader Kung består av vännerna Anna, Klara och Matilda. Bandet har under sina två existerande år blivit en del av den nya punkrörelsen i Malmö. De har även spelat på en hel del klubbar och festivaler i landet. Spader Kung har förut släppt några singlar på egen hand som uppmärksammats av större och mindre musikskribenter som t.ex. nätmagasinet Popmani som dessutom utsåg Spader Kung till bandet att hålla koll på 2020. Det är alltså inte långt kvar till Spader Kung blir ett världsarv. Skämt åsido, här är de nu, redo att bli iakttagna. Så lyssna på skivan och skicka glada hejarop till bandet eller världen om du gillar det.

Arvet kommer finnas tillgänglig i alla e-stores den 10 april.

Lyssna: https://open.spotify.com/artist/2mEFbDp6rw4nL1p3RRGZ6t?si=caG_EaftSKqMnm3mWkaC4w

Snart på övervåningen

Vad händer på landet?