Oxen Releaseparty

Tid: 20.00 Inträde: 60kr

Oxen Releaseparty

Tiden är äntligen kommen för dagen då Oxens debutalbum ‘Postpone & Forget’ släpps. Detta ska firas med ett härligt kalas på Landet och vi är oerhört glada att våra vänner i Anwai kommer och gör oss sällskap. Skivan kommer finnas till försäljning i olika fysiska format och det utlovas en fantastisk kväll.

LIVE: Anwai & Oxen
Fredag 23 november 20:00 - 01:00
Åldersgräns: 18 år
Entré i dörren: 60 kr (Kontant eller Swish)

Oxen

Oxen är en strävan mot den perfekta låten, varvat med intensiva foosball-matcher. Precis som majoriteten av alla historier började Erik och Stefan skriva musik på grund av uttråkning. I ett rivningskontrakt i Årstaberg träffades vännerna varje dag och började skriva på det som blev deras två första singlar ‘Only Forever’ och ‘Luck’. Sen dess har bandet spelat på Where’s the music, Peace & Love och besökt London för klubbspelningar. Under året har de släppt tre singlar inför albumreleasen och är på väg ut på Autobahn för ett gäng spelningar i Tyskland.

Anwai

Låtskrivar- & producentduon Anwai består av barndomsvännerna Amadeus Rudolfsson och Mons Lorenzen. Under de senaste fyra åren har duon släppt lika många låtar, som genererat 1,5 miljoner streams världen över, fått rotation på P3, lyfts fram i Fresh Finds på Spotify internationellt samt hamnat på virala topplistan på Spotify. I vinter släpps äntligen Anwai's debut EP "Dreams”. En EP som tar Anwais självdubbade Trip-Pop till helt nya nivåer. Med en intrikat och lyxig produktion i kombination med självutlämnande och känsliga vokaler kommer ingen lämnas oberörd av Anwai i höst.

Snart på övervåningen

Vad händer på landet?