Ovan Landet presenterar Akkah & Deerest

Tid: 20.00 Inträde: 80kr

Ovan Landet presenterar Akkah & Deerest

Live på scen

Akkah
https://open.spotify.com/album/062BK1mM3l1in2MyGNrfdn
www.facebook.com/akkahband/

Sagt om Akkah:
”Är dethär verkligen rock?”
”Jag vet inte, men I fucking love it!!”

Akkah bildades 2016 då Jonna Wikblad (ex Mud Walk) och Nilz Brolin (ex Katla) bestämde sig för att göra musik tillsammans. Bandet består av Jonna (sång, bas, gitarr), Nilz (gitarr, sång) och Niclas Eriksson (trummor, percussion, sång). Bandet spelar rock med inslag av psych, folk och öken. Musiken pendlar mellan mer avskalade låtar där känsla och fångande sång står i fokus och tyngre låtar fyllda av melodier och fuzz och tyngd. 
Bandet spelade i somras in sitt debutalbum och jobbar för närvarande på ett släpp. I väntan på detta hittar ni en live EP och en singel på Spotify.

Deerest

https://open.spotify.com/album/0fVb00yDZ6Im8gv6RpLfOw
www.youtube.com/watch?v=fdb0Co719xU

"DEEREST är namnet på Linnéa Talps musikaliska pseudonym. Med influenser som Chelsea Wolfe, Stina Nordenstam och Xenia Krisiin utgörs musiken av tyngre, ambient pop med inslag av postrock, drömmiga gitarrer, stora trummor och en röst som slår oss rakt i ansiktet. Debut-EPn ”XX” släpptes den 27 januari, producerad tillsammans med György Barocsai (Bob Hund och Mattias Alkberg) och blev uppmärksammad av svensk indiemedia följt av spelningar på bland annat Where´s the music och Manifestgalan. Bandet bildades sommaren 2016 och består av Linnéa Talp (sång/elgitarr), Sandra Karlsson (elgitarr), Isabell Gustafsson-Ny (synthar) och Max Häggberg (trummor).”

Entré 80kr
Första band på scen 21.30

Välkommen!

Snart på övervåningen

Vad händer på landet?