Love Did This x Sötnos

Tid: 20.00 Inträde: 100kr

Love Did This x Sötnos

Lovi Did This x Sötnos - 
En kväll med två oförglömliga liveakter i den distade indiepoppens tecken!
Biljettpris 100:- 

https://billetto.se/.../lovi-did-this-x-sotnos-landet...

Lovi Did This
Lovi Did This gör emotionell indiepop med allvarsamma texter, Tarantinogitarrer och dramatiska musikaliska överraskningar. 

Debutalbumet "Monsters" fångade kritikernas uppmärksamhet både i Sverige och internationellt, och hennes musikvideos har vunnit flertalet internationella utmärkelser. Lovi Did This hyllas även för sin starka scennärvaro vilket är ett utmärkt skäl att uppleva musiken live.

Vi möter Lovi Did This bara dagar innan hon åker på Australienturné med sitt band som avslutning på en hektisk spelhöst med gigs i bl a Berlin med Die Neuen Schweden.
(Foto: Anna Drvnik)

Sötnos
Sötnos är indie/grunge-duon från Stockholm bestående av producenterna Albin Eidhagen och Tore Bojsten. Dom två gullegrisarna må verka harmlösa men med en kärlek för 90-talet, distade gitarrer och filterlösa texter har dom snabbt blivit ett namn på indieheads tungor. 

Sötnos är lika nostalgiska som aktuella, de har jämförts med såväl The Hives som Elliot Smith men texterna är samhällskommenterande och satiriska. Deras debutalbum Care About Nothing har väckt stort intresse på den svenska musikscenen och spelats flitigt i P3. Duon har medverkat i programmet PSL med den legendariske Per Sinding Larsen och hyllats i bl.a Nöjesguiden, Gaffa, Hymn, Tinsel och i flera internationella bloggar.
(Foto: Vera Lasthein)

Snart på övervåningen

Vad händer på landet?