Linnea Jansson & Dromedar på Landet

Tid: 20.00 Inträde: 100kr

Linnea Jansson & Dromedar på Landet

Live: Linnea Jansson och Dromedar
DJ: Astrid Arnamo (Mind Fuzz)
Lördag 18 december 20:00-01:00
Åldersgräns 18 år
Förköp 100 kr + service

<< LINNEA JANSSON >>
På Molkoms folkhögskola 1943 skrev Karin Oscarsson om systrar, hopp, vardagslivets kamp och hjältinnor. Mötet med hennes texter har nu blivit till kompositioner utav barnbarnet Linnea Jansson. Molkom 1943 är en slags tidslåtar, ögonblick från tidigare generationer, ljud av framtid, fotografier och drömmar, arbete och kärlek. Olika tider möts och smälter ihop genom musik.

Jag möter min mormor på mitten
Mellan kaffekoppar och min egen junta
Ett arv
Jag tonsätter

”Med hjälp av mina kamrater har jag skapat musiken, på samma sätt som mormor skapade med sina vänner under syjuntorna.” En musikalisk brodyr, från det lilla till det stora, från det vardagliga till det festliga.

Musiker:
Linnea Jansson – Vokal och synt
Amanda Lindgren – Trumset och blås
Åsa Johnsen – Gitarr
Katharina Grubmüller – Bas
Sara Karkkonen – Synt

https://open.spotify.com/artist/4VpMh8o4x0bM9OvXa1L3qs

<< DROMEDAR >>
Dromedar är en Stockholmsbaserad trio bestående av Elin Callmer (gitarr & sång), David Zardini (trummor) och Erik Sandqvist (orgel, synthar & saxofon).

Dromedar rör sig mellan pop och rock. I musiken märks bandets förkärlek till det skramliga och medryckande. Det är starka melodier, egensinnigt ljudlandskap och raka texter på svenska.

Dromedar släppte sin självbetitlade debut-EP i juni 2021, vilket firades med en releasespelning på Plan B i Malmö. Men nu, som en tidig julklapp, gör bandet äntligen sin första spelning på hemmaplan i Stockholm på Heaven Up Here.

https://open.spotify.com/artist/4G6PWXSfw9WAmhCosx1KAw

<< DJ: Astrid Arnamo (Mind Fuzz) >>
Får det lov och vara lite härliga grooves, skränig fuzz eller bitterljuv pop? Astrid serverar sina favoriter ur skivbacken och förtrollar er med en blandning som legat och dragit sig sedan 60-talet. Hon älskar soul, funk, disko, psych, kraut, indie och synth och det kommer hon också få er att göra denna kväll.

Snart på övervåningen

Vad händer på landet?