Klubb Hymn: Lofot + St Andreas / Landet

Tid: 20.00 Inträde: 80kr

Klubb Hymn: Lofot + St Andreas / Landet

Klubb Hymn presenterar Lofot och St Andreas live på Landet.

LOFOT
Lofot är svängig, en aning progressiv rockmusik med prunkande texter på svenska. Pekoral säger någon, magnifikt påstår en annan. Delikata toner från förr; Genesis, Bo Hansson och Pink Floyd möter din fantasi om att det bästa inte hänt än. Med ett hyllat högaktuellt album och en slutsåld releasespelning i bagaget ger sig Lofot ut i
landet, till Landet!

ST ANDREAS
St Andreas är en samling av vänner och älskare som spelat ihop i ett decennium. Med huvudena i molnen och fötterna i leran berättas sanningar till tonerna av en postpunkdoftande pop på svenska. I augusti släppte bandet sitt andra album, en skiva som vänder blicken och hjärtat utåt. Låtarna behandlar ämnen som totalitärt förtryck, missbruk, sexism och brott mot griftefriden. Sådana ämnen behandlas bäst med en stark refräng och lite saxofon.


Dörr: 20:00
Första spelningen: 21:30
Inträde: 80kr
DJs: HYMN

HYMN
Musikmagasinet HYMN startade 2015 och har ambitionen att vara nätets nördigaste musikmagasin. Målet är en musikbevakning som når långt utanför den kommersiella sfär som redan får plats i svensk media. Parallellt med att skriva om musik har vi också klubbar i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Snart på övervåningen

Vad händer på landet?