Jeff Rosenstock / Panhandler/ Mystery Language / STILL ILL

Tid: 20.00-00.00 Inträde: 100:-

Jeff Rosenstock / Panhandler/ Mystery Language / STILL ILL

Jeff Rosenstock (US)
Jag blev ombedd att skriva en bio om Jeff Rosenstock. Det knepiga är att koka ner den här mannens DIY-gärningar i några korta meningar. Rykten gör gällande att Jeff Rosenstock kanske är mer av ett kollektiv än en människa – för hur annars har man hunnit med att styra upp skivbolag, sju band, turnéer, producera andra bands skivor? Hur som, senaste skivan WORRY är som ett svart hål av allt vad Jeff gjort innan och man får lite av varje; psykotisk ska, punk, hardcore, party, politik och total depression.

Spotify: https://open.spotify.com/album/25DyIBkqzuy4YD5BgJEgm0
Bandcamp:
https://jeffrosenstock.bandcamp.com/
Youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=z7MPzv78cWs

Panhandler (SWE/AUS)
Skramlig och högljudd melodisk punk med rötter i både Stockholm och Melbourne. Låter som att Jawbreaker, The Weakerthans och Rvivr fick ett barn som växte upp och blev en deprimerad anarkist. Kom nyss hem från turné i Australien.

Extra festligt den här kvällen för att Panhandler släpper dessutom sin nya singel. Get hyped!

Spotify:
https://open.spotify.com/album/1T1Fu8u9twSEAvjwX03i1H
bandcamp:
https://panhandlermusic.bandcamp.com/

Still Ill (SWE)
De musikaliska genierna som är bröderna Serholt från västkusten kommer tillbaka efter att Trampstamp imploderat och det är prick exakt så bra som man kan förvänta sig. Argt, okontrollerat och stökigt.

Mystery Language (SWE)
Skrammelpop är det nya svarta och svartaste av det svarta är Mystery Language från Stockholm. Låter lite som om Sonic Youth fortfarande var aktuella eller relevanta – äkta sånt band som kommer blåsa upp i era små fejs innan ni fattar vad som händer!

Bandcamp:
https://mysterylanguage.bandcamp.com/releases
 

Snart på övervåningen

Vad händer på landet?