Flyinglow, Himlakropp, Monokeros på Landet

Tid: 20.00 Inträde: 50kr

Flyinglow, Himlakropp, Monokeros på Landet

Flyinglow och skivbolaget Jämmerdosa inbjuder till en helkväll med elektronisk musik! 

Tre akter kommer under kvällen att entra scenen för en musikaliskt dansant och ambient upplevelse för åhörarna. Dessutom kommer Veklla köra ett Dj-set.

Flyinglow
Flyinglow är en elektronisk lekstuga för Uppsalamusikern Joel Gabrielsson. I somras släpptes Flyinglows debutplatta med goda recensioner. Soundet har jämförts med bl.a. Fever Ray och rosats av HYMN m.fl. UNT beskriver Flyinglow som: "Suggestiv elektronisk musik som växer i styrka tillsammans med sången." 
https://soundcloud.com/flyinglowmusic/sets/album

Himlakropp (Jämmerdosa)
Himlakropp gör kosmisk musik från djupet av de värmländska skogarna. Soundet bottnar i techno och dub, men samlar influenser från en värld av musikstilar. I Himlakropps solsystem hittar vi Trentemøller och Röyksopp, men också Monkey Island och sura gubbar med nyckelharpor.
https://soundcloud.com/himlakropp/sets/sunnan

Monokeros (Jämmerdosa)
Monokeros elektroniska musik inspireras av postrock, ambient och hiphopbeats. Hans loopar och melodier ekar av Aphex Twin och Tycho, och får färg av vindlande gitarrslingor. Hans senaste EP, Happy Orbiting, är ett rymdskepp byggt av en gammal Atari, en isborr för det frusna havet på avlägsna planeter.
https://soundcloud.com/monokeros/sets/happy-orbiting

Veklla (Jämmerdosa)
DJ

Inträde: 50 kr.
Eventet börjar: 20.00 

Varmt välkomna!

Snart på övervåningen

Vad händer på landet?