Elsa Esmeralda + Makeout Point @ Landet

Tid: 20.00 Inträde: 100kr

Elsa Esmeralda + Makeout Point @ Landet

Välkomna till en atmosfärisk kväll på Landet med Elsa Esmeralda och Makeout Point...

Entré till bägge akterna löses på plats:
100kr cash eller swish 
_____________________

Klubb-vokalisten och futuristiska singer-songwritern Elsa Esmeralda kommer med synt-harpa, liveband och rökig sopranstämma och framför nya EPn “Sculpting Storms”. Med moln i blick och målande texter bjuder hon på känslosamma låtar med en busig elektronisk ljudbild. 
Elsa Esmeralda har gjort sig känd på dansgolven för sina genreöverskridande låtskrivarsamarbeten och är nu på en egenledd, kompromisslös jakt efter stilbrott. Med sig har hon några av Stockholms duktigaste synt- och popmusiker.

Elsa Esmeralda Hedberg– sång, syntharpa
Stella Thors Berefeldt – trummor
Viktor Sandström - syntar
Maria Lundström - syntar

Senaste EP:n:
https://open.spotify.com/album/7xXUplPEHt8Y7zNA6ANkQj...

På scen 22.00
_____________________

Om du är ett fan av gamla slasher-skräckfilmer, så kanske du associerar namnet “Makeout Point” till en vacker utsikt där man delar en sista kyss med sin älskade bara för att några sekunder senare få sitt liv avslutat av en maskerad man med en motorsåg. 

På nyårsafton 2015, under stjärnhimlen, fyrverkerier och skålades i champagne så hamnade några vänner i den klassiska “vi borde starta ett band!”-konversationen vilket ledde till att “Makeout Point” föddes. Genom åren så har banden experimenterat med olika sorters alternativ gitarrbaserad musik och de har beskrivits som allt ifrån “Som the Cure, fast glada”” till “våldsindie/dödsindie”. 

Bandet hämtar influenser från det psykedeliska 60 och 70-talets storheter som Beatles, The Byrds och Pink Floyd men inspireras kanske ännu mer av samtida akter som Alvvays, Car Seat Headrest, Spiritualized, Mitski och The World is a Beautiful Place and I’m no longer afraid to die.

Makeout Point släpper singeln "Summerfall" den 19e november! 
Lyssna på teasern här: https://fb.watch/9bQlQSG8rn/

https://open.spotify.com/artist/3WXWEkLyQDsPk3JKWsaQeS...

På scen 23.15

Snart på övervåningen

Vad händer på landet?