Demoner + TROMB på Landet

Tid: 20.00

Demoner + TROMB på Landet

Demoner begår äntligen Stockholmsdebut - på Landet - med en releasespelning för digitalsingeln "Nio Mil", tillsammans med fantastiska TROMB! Det blir en helkväll för alla älskare av instrumentalrock, jazzigt, experimentellt, melodiskt och explosivt!

Demoner
Demoner, som bildades 2013 och släppte ”Anakronism” året därpå, har spelat tillsammans med några av den moderna svenska progrockens storheter - bl.a Gösta Berlings Saga och Änglagård - och har rönt stor uppskattning både för sina liveframträdanden och för debutalbumet.

Demoner tar med den nya singeln ”Nio Mil” vid där debutalbumet ”Anakronism” slutade. Lika delar 70-talets King Crimson och Herbie Hancock, med den svenska folkmusikens tidlösa vemod insprängd däremellan. Ledorden sväng, svärta, vemod och extas samsas med en fördjupad tyngd, som förflyttar bandet till en unik skärningspunkt mellan prog, fusion och hårdrock.

Diskografi:
Nio Mil (2018) https://open.spotify.com/album/0wO3BFfvQJejtCBbDfkhKF
Anakronism (2014)
http://open.spotify.com/album/4SggoVAqqtVHZqFDTiNyIg

TROMB
Med experimentella tongångar influerat av både jazz/improvisation, noise och tunga repetitiva beats skapar TROMB ny musik som syftar till att lämna ett unikt avtryck.

Sedan projektet på allvar började ta fart i september 2017 då bandet också släppte sin första EP så har de fått utmärkt feedback från t.ex musikbloggen HYMN som omnämnde släppet som “lysande”.

TROMB har redan gjort ett antal framträdanden på Stockholms livescener och de har med deras nyskapande och högintensiva musik lyckats utmana och fånga lyssnare från olika musikaliska läger

https://www.facebook.com/trombswe/
https://tromb.bandcamp.com/

Entré 80 kr!

Snart på övervåningen

Vad händer på landet?