Beverly Kills & Pharmacist

Tid: 20.00 Inträde: 80kr

Beverly Kills & Pharmacist

Live: Beverly Kills & Pharmacist
Lördag 27 april 20:00-01:00
Åldersgräns 18 år
Förköp 80 kr

<< BEVERLY KILLS >>
Förra året blev Beverly Kills omnämnda som en av ”årets bästa svenska indiedebutanter” av HYMN, de nominerades till ”årets genombrott” i Gaffa-priset 2019, och stod för en av Göteborgs bästa låtar enligt Djungeltrumman – allt detta av enbart tre singlar släppta inom loppet av fem månader. Samtliga låtar har dessutom hyllats av internationell media världen över, bland annat blev bandet kallade för “Sweden’s next great band” av den kanadensiska tidningen The Revue efter singeln Melodrama, men även att låten i sig omnämndes som “proof of their potential” av musikbloggen Wickedd Childd från Australien.

I vår spelar Beverly Kills runt om i Sverige och resten av Norden, och släpper då dessutom sin första 7”-vinyl som innehåller helt nytt och osläppt material.

https://open.spotify.com/artist/6vStcouZCnOc2yg2tiUC6C
https://www.facebook.com/beverlykillsforever/

<< PHARMACIST >>
Pharmacist presenterade sig själva för världen tidigt 2018 med sin EP "Renaissance". EP:n visade bandets förmåga att skriva substansfyllda och kompromisslösa poplåtar, vilket ledde till ett gäng livespelningar runt om i landet under året samt att de hyllades av Per Sinding-Larsen i hans inslag på SVT Kulturnyheterna om Göteborgs indiescen. Den 22:e februari i år släppte de singeln "You Bore Me Half To Death", som beskrevs av HYMN som "medryckande, skitigt och fullständigt knäckande", och markerade ett nytt sound mer influerat av post-punken. En singel till är planerad och släpps i slutet av mars.

https://open.spotify.com/artist/4SHgev36xbbgjVsLRXVMsm
https://www.facebook.com/pharmacistgbg/

---
Arrangemanget görs i samarbete med Studiefrämjandet och med stöd från Kulturrådet och Stockholms stad

Snart på övervåningen

Vad händer på landet?